Rönnin uuden huolto- ja wc-rakennuksen tukikeräys

Rönniin valmistuu kesäksi 2019 uusi huoltorakennus osana Rönninsalmen kulttuuri- ja matkailuareena -hanketta. Rakentaminen on tehty suurimmaksi osaksi talkootyönä, mutta rahoitusta tarvitaan esimerkiksi rakennusmateriaalien ostamiseen.

Huoltorakennukseen tulee uudet WC-tilat (myös inva-WC:t), suihku- ja peseytymistilat, varastotilaa sekä rahoituksen riittäessä pesukone ja kuivauskaappi.

Voit osallistua keräykseen joko Säästöpankki Sinetin konttoreissa Orivedellä tai Eräjärvellä, tai täyttämällä alla olevan lomakkeen ja maksamalla sen jälkeen valitsemasi vastikkeen verkkopankissa Eräjärven Urheilijat ry:n tilille.

Valitse haluamasi tukisumma sekä vastike


50€ Vastike: Huvin vuoksi kirja
50 € Vastike: 25€ lahjakortti kahvioon
100 € Vastike: 2 pääsylippua Rönnin juhannukseen (21.6.2019)
200 € Vastike: 6 pääsylippua Rönnin tansseihin kesälle 2019 (ei erikoisillat)
650 € Vastike: 20 pääsylippua Rönnin tansseihin (ei erikoisillat) ja Jaskansali yksityiskäyttöön sovittuna tanssi-iltana
1 000 € Vastike: 15 pääsylippua kesän 2019 konserttiin (Kyösti Mäkimattila & Riku Niemi Orchestran Tangotentetti) ja Jaskansalin käyttömahdollisuus yksityistilana konsertti-iltana

Haluamani vastikkeen voi minulle toimittaa postitse allaolevaan osoitteeseen:
(jos haluat noutaa vastikkeen Eräjärven kehittämisyhdistyksen EKY ry:n toimistosta, voit jättää osoiterivin tyhjäksi)

Annan luvan julkaista nimeni haastekeräyksen yhteydessä esimerkiksi Oriveden Sanomissa ja Purkiaisessa. (HUOM! Haastesummia ei julkaista).

Kyllä Ei

Voit jättää tähän myös puhelinnumerosi siltä varalta, että haasteeseen tarvitaan lisätietoja / selvennyksiä

Keräyksen yhteydessä tulleita tietoja käytetään vain siinä laajuudessa kuin on välttämätöntä haastekeräyksen toteuttamisen osalta. Tietoja ei tulla käyttämään esimerkiksi markkinointitarkoituksiin tai luovuttamaan eteenpäin.